Extramaterial – Livesändning med Mac Donald och Tallberg

Sanna Mac Donald möter författaren och förläggaren Marcus Tallberg i ett livesänt författarsamtal! De pratar om att skriva normbrytande litteratur, om ökad representation i litteraturen och om för- och nackdelar med att kategorisera böcker utifrån att de handlar om/lyfter fram minoritetsgrupper och identiteter bortom normen. Givetvis pratar de även om sina egna böcker, både de redan utgivna och de kommande.

Marcus är grundare av Tallbergs förlag, som har som mål att skapa förebilder för minoritetsgrupper. Själv har han skrivit en mängd romaner, däribland ”Kraften” tillsammans med Elin Frykholm och ”Att vara Alice”. I sommar kommer ”Drömfångaren”, som är en uppföljare till den förstnämnda.

Sanna är i höst aktuell med två romaner: ”Ospårat”, som ges ut just på Tallbergs förlag, och ”Allt som en gång var”, uppföljaren till debuten ”Om allt vore annorlunda”, som LB förlag ger ut.

I och med att vi sände live, så besvarar vi en del frågor i realtid, ljud och bild kanske inte alltid synkar – och så råkade samtalet bli en aning längre än våra vanliga samtal!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s