Avsnitt 1: Hedvig van Berlekom och Sanna Mac Donald

Så var det dags! Det allra första författarsamtalet i den här formen, på den här sidan. Varken Sanna eller Hedvig är några tekniksnillen, men det är också lite grejen med de här sändningarna, tänker vi. Vi kör som vi är, utan att göra oss till eller förfina. På sikt kanske vi lär oss mer om ljudupptagning och hur man förbättrar bildkvalitet – men det viktigaste är författarmötet, att få prata om och dela med oss av våra skrivprocesser.

I det här första avsnittet möter ni alltså oss, Hedvig van Berlekom och Sanna Mac Donald. Hedvig håller just nu på och slutredigerar sitt andra romanmanus för att så småningom skicka till förlag, medan Sanna dubbelredigerar två kommande romaner. Tidigare har Hedvig gett ut romanen ”Stigarna” tillsammans med Ann Beskow och bilderboken ”Mammornas bebisresa”. Nu är hon snart aktuell med ”Pappornas bebisresa”, också den en bilderbok illustrerad av Adrian van Berlekom.

Fler författarsamtal är planerade och inbokade, och då får ni inte bara möta oss, utan ett helt gäng andra författare. Varje gång är konceptet dock detsamma: Två författare. 15 minuter.

Nu kör vi!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s